Dom > Proizvod > SMD LED > SMD 1206 LED

Bela LED dioda sa bele strane unazad

Reverzibilno belo vođstvo Opis proizvoda bijele led diode sa unazadima Sada samo LED SMD 1206 ima oblik reverzne montaže, a ima i punu boju: crvenu, narandžastu, žutu, žuto-zelenu, zelenu, plavu i bijelu. Ovaj tip vodi često se koristi za igru tastaturom. Ovo je dovelo do vrha. To je popularno ...
Detalji o proizvodu:

Priključite beli led

Opis proizvoda bijele led diode unazad

Sada samo LED SMD 1206 ima tip reverzne montaže, a ima i punu boju: crveni, narandžasti, žuti, žuto-zeleni, zeleni, plavi i beli. Ovaj tip vodi često se koristi za igru tastaturom. Ovo je dovelo do vrha. To je popularan proizvod. Ima malu veličinu, slabu svetlost i prednosti i dug životni vijek i tako dalje. Mala veličina daje više mogućnosti za dizajn PCB-a. Takođe možemo pružiti uslugu PCBA za ovo vodjenje. Naša fabrika ima velike kapacitete i garantuje visoku kvalitetu za ovaj popularni smd led.

图片d.jpg

bela led dioda sa unazadima unazad Parametar:

600.jpg

bela led dioda za vožnju unazad Karakteristike:
1.Paket na traci od 8mm na 7 "kalemu
2. Visok intenzitet i mogućnost relibilizacije
3. Visokokvalitetni zahtevi male snage i niski troškovi
4. IC kompatibilna i jednostavna montaža
5. Upoznajte SGS sertifikat
6. ESD 2000V
7. Kompatibilna sa automatskom opremom za postavljanje

图片.jpg

Primjena za bijelo vođstvo unazad:

Nudimo širok spektar proizvoda za primenu LED osvetljenja i pomažemo korisnicima da razviju bilo koji novi oblik Solid State Lighting proizvoda. Molimo vas da nas kontaktirate, ako vam možemo pružiti bilo kakvu pomoć u vezi sa ovim pitanjem.
12.jpg

Proizvodnja za bijelo vođstvo uzvratne montaže
bela led diode unazad uz pomoć najnaprednijeg punog ASM čvrstog kristala, žičane automatske opreme, automatskih mašina za brtvljenje pod-BIN i druge potpuno automatske opreme; proizvodi u dizajnu u potpunosti uzimaju u obzir LED svetlost, električnu energiju, termičke karakteristike, upotrebu uvezenog nisko-laganog fade-vodenog paketa, odabir upotrebljenih sirovina potvrđuje pouzdanost eksperimenta, proizvod je stabilniji, visok anti-ESD sposobnost, slaba svetlost, dobra konzistencija i tako dalje.
xiao车间.jpg

1206 smd vodio u reverznu montažu ima puno boje, dobrodošli na vaš upit!

21.jpg


Isporuka za bijelo vođstvo sa povratnom montažom
Mi možemo pružiti usluge DHL, FedEx, UPS, TNT Express i tako dalje. Molimo vas da nam kažete koji način isporuke vam je preferiran za bijele led diode sa unazad.
飞机(001)(001).jpg

bela informativna i proizvodna linija bijele vode

Dongguan Zhiding Electronics Technology Co, LTD je visokotehnološko preduzeće specijalizovano za proizvodnju, projektovanje i prodaju visokokvalitetnih LED rasvjeta i LED proizvoda. Fabrika Zhaoqing ima više od 1000 zaposlenih, uključujući više od 80 tehničara koji su fokusirani na istraživanje i razvoj. Fabrika ima potpuno automatske proizvodne mašine, međunarodnu opću opremu za testiranje i odličan eksperiment pouzdanosti opreme. Od materijala u skladištenju, procesu dizajna, do proizvodnje proizvoda, svaki proizvodni proces je u strogom radu u skladu sa ISO9001 sistemom osiguranja kvaliteta. Osim naših već postojećih proizvoda, takođe možemo pružiti prilagođene proizvode.


证书(001)(001).jpg
证书车间(001)(001)(001).jpg


FAQ:
Q1. Koji su vaši glavni proizvodi?
A1. Dongguan Zhiding Electronics Technology Co, LTD je visokotehnološko preduzeće specijalizovano za proizvodnju, projektovanje i prodaju visokokvalitetnih LED rasvjeta i LED proizvoda. Imamo LED SMD, LED dipove, LED visoke snage, Piranha LED, IR LED i UV LED i tako dalje. Dobrodošli da primite vaše pitanje.
Q2. Imate li certifikate za svoje proizvode?
A2. Da, svi vode imaju SGS sertifikat.
Q3. Koliko dugo traje vaša garancija?
A3. Nudimo 3 godine garancije.
Q4. Koji paket koristite za SMD LED?
A4. Antistatične kese i karton.
Q5. Koliko dugo traje vreme isporuke?
A5, Za uzorke je u roku od jedne sedmice, formalni red je 1-2 nedelje.
Q6. Možete li pružiti prilagođavanje i OEM uslugu?
A6. Da, nudimo vam prilagođavanje i OEM uslugu, molimo Vas da nam jasno iznesete svoje zahteve.


pokazivanje pakiranja bijelog leda unazad unazad:
图片11.jpg图片22.jpg
16(001).jpg

Više detalja o bijelom ledu unazad, molimo vas da nas kontaktirate!
qq.jpg


Hot Tags: bela LED dioda za povratnu montažu, Kina, proizvođači, veleprodaja, prilagođeni, rasuti, na lageru, besplatni uzorak
Srodni proizvodi
Upit: