Dom > Proizvod > SMD LED > SMD 0402 LED

0402 Narančasta LED

SMD 0402 je vodio da imamo crvenu, narandžastu, žutu, zelenu, žuto-zelenu, plavu, toplu bijelu, neutralnu bijelu i hladnu bijelu punu boju. LED 0402 SMD je mnogo manji od komponenti tipa kućišta okvira, tako omogućavaju manju veličinu ploče gustinu pakovanja, smanjeni prostor za skladištenje i konačno manju opremu koja se dobija.
Detalji o proizvodu:

0402 Oranž

opis proizvoda

Ovaj SMD 1005 narančasti čip koji vodi normalno osvetljenje je 60-120mcd, često se koristi za indikator. SMD 0402 je vodio da imamo crvenu, narandžastu, žutu, zelenu, žuto-zelenu, plavu, toplu bijelu, neutralnu bijelu i hladnu bijelu punu boju. LED 0402 SMD je mnogo manji od komponenti tipa kućišta okvira, tako omogućavaju manju veličinu ploče gustinu pakovanja, smanjeni prostor za skladištenje i konačno manju opremu koja se dobija.

0402 led dimensions
smd led 0402 orange Parametar:
0402 package chip led

Više detalja za 0402 smd led tablice:

smd led 0402 low current
0402 paket Oranžno vodio Karakteristike:
1. Materijal čipa: AlGalnP
2. Boja sočiva: Clear Clear
3. Standardni paket 1.0x0.5x0.4mm (0402)
4. 3000pcs / kolut
5. Pogodno za sve metode montaže SMT-a
6. Kompatibilan sa procesom lijevanja infracrvene i pare faze
7. Kompatibilna sa automatskom opremom za postavljanje


Proces proizvodnje za 0402 čip vodi:
SMD 0402 Narandžasti led diode LED emitovanja jedne boje SMT čipove koriste najsavremenije pune ASM čvrste kristale, žičnu automatsku opremu, automatske mašine za beleženje pod-BIN i ostale potpuno automatske opreme; proizvodi u dizajnu u potpunosti uzimaju u obzir LED svetlost, električnu energiju, termičke karakteristike, upotrebu uvezenog nisko-laganog fade-vodenog paketa, odabir upotrebljenih sirovina potvrđuje pouzdanost eksperimenta, proizvod je stabilniji, visok anti-ESD sposobnost, slaba svetlost, dobra konzistencija i tako dalje.

led lenser 0402


Kontrast svetlosti za 0402 oranž

smd led 0402 mit kabel


Isporuka za narandžasto 0402 led
Mi možemo pružiti usluge DHL, FedEx, UPS, TNT Express i tako dalje. Molimo Vas da nam kažete koji način isporuke vam je poželjno za lemljenje 0402 leda.


0402 smd led datasheet

0402 SMT vodio informacionu i proizvodnu liniju

Dongguan Zhiding Electronics Technology Co, LTD je visokotehnološko preduzeće specijalizovano za proizvodnju, projektovanje i prodaju visokokvalitetnih LED rasvjeta i LED proizvoda. Fabrika Zhaoqing ima više od 1000 zaposlenih, uključujući više od 80 tehničara koji su fokusirani na istraživanje i razvoj. Fabrika ima potpuno automatske proizvodne mašine, međunarodnu opću opremu za testiranje i odličan eksperiment pouzdanosti opreme. Od materijala u skladištenju, procesu dizajna, do proizvodnje proizvoda, svaki proizvodni proces je u strogom radu u skladu sa ISO9001 sistemom osiguranja kvaliteta. Osim naših već postojećih proizvoda, takođe možemo pružiti prilagođene proizvode.


0402 smd led wholesale

soldering 0402 leds


Više znanja o ledovima:
Čip, LED je ključna komponenta. Trenutno postoji veliki broj proizvođača LED čipova u zemlji i inostranstvu, ali ne postoje standardni standardi klasifikacije čipa, ako se klasifikuju po pitanju snage, postoje velike snage i male snage; ako su klasifikovani po bojama, glavni crveni, zeleni, plavi tri; Klasificiran po obliku, uglavnom podijeljen u kvadrat, vafla dva; ako je klasifikacija napona podeljena na niskonaponski DC čip i visokonaponski DC čip. Upoređivanje tehnologije čipa u zemlji i inostranstvu, tehnologija stranih čipova, težina domaćeg čipa nije teška tehnologija.


FAQ:
Q1. Koji su vaši glavni proizvodi?
A1. Dongguan Zhiding Electronics Technology Co, LTD je visokotehnološko preduzeće specijalizovano za proizvodnju, projektovanje i prodaju visokokvalitetnih LED rasvjeta i LED proizvoda povezanih. Imamo LED diode SMD, LED diode visoke snage, Piranha LED, IR LED i UV LED i tako dalje. Dobrodošli da primite vaše pitanje.
Q2. Imate li certifikate za svoje proizvode?
A2. Da, svi vode imaju SGS sertifikat.
Q3. Koliko dugo traje vaša garancija?
A3. Nudimo 3 godine garancije.
Q4. Whatchip koji obično koristite za vašu ledu?
A4. Obično koristimo Tajvanski čip. Izabrali bismo odgovarajući čip za različite ledove.
Q5. Imate li MOQ limit za led?
A5, Da, 0402 pakovanje led je 3000pcs / kolut, tako da je MOQ 3000pcs.
Q6. Možete li pružiti prilagođavanje i OEM uslugu?
A6. Da, mi nudimo prilagođavanje i OEM uslugu, molimo Vas da nam jasno iznesete svoje zahteve.


Više detalja o SMD LED-u, slobodno nas kontaktirajte!

led 0402 rot

Hot Tags: 0402 narančasta LED, Kina, proizvođači, veleprodaja, prilagođeni, rasuti, na lageru, besplatan uzorak
Srodni proizvodi
Upit: