Dom > Proizvod > IR LED > DIP IR LED

5mm infracrveni LED emiteri

5mm infracrveni emiteri leda Opis proizvoda 5mm infared led emitters 5mm dip diode led ugao gledanja je 20-60 stupnjeva, uski ugao gledanja ugao će biti visok. 5mm ir led normalno talasne dužine je 850nm ili 940nm. 5mm ir led se široko koristi za mnoge elektronske proizvode, kao što su daljinski upravljač, TV ...
Detalji o proizvodu:

5mm infracrveni emiteri

Opis proizvoda 5mm infared emitters

Ugao gledanja led diode 5mm je 20-60 stepeni, usko visina ugla gledanja će biti visoka. 5mm ir led normalno talasne dužine je 850nm ili 940nm. 5mm ir led se široko koristi za mnoge elektronske proizvode, kao što su daljinski upravljač, televizor, klima uređaj i tako dalje. Takođe možemo pružiti uslugu PCBA za ovo vodjenje. Naša fabrika poseduje velike kapacitete i garantuje visoku kvalitetu za emitere za vodu od 5 mm.
0.58.jpg

Emiteri za vodu od 5 mm u poređenju sa parametrima Parametar:

0.55.jpg

Izlazni emiteri od 5mm u prodaji Karakteristike:
1.High efikasnost osvetljavanja, mala potrošnja energije
2. Više uglova opcionalno
3. Neuspešna osvetljenost
4. Tehnologija termoelektrične separacije
5. Upoznajte SGS sertifikat
6. Prilagođavanje

5mm vodio punu boju:
0g.jpg

Emiteri za vodu od 5 mm u primjeni Primjene:
009.jpg


Proces proizvodnje za emitere za vodu od 5 mm
Emiteri sa vodilicom od 5mm koji koriste infuziju koristeći najnapredniji ASM solid kristal, automatsku žičanu žicu, automatske mašine za snimanje pod-BIN i ostale potpuno automatske uređaje; proizvodi u dizajnu u potpunosti uzimaju u obzir LED svetlost, električnu energiju, termičke karakteristike, upotrebu uvezenog nisko-laganog fade-vodenog paketa, odabir upotrebljenih sirovina potvrđuje pouzdanost eksperimenta, proizvod je stabilniji, visok anti-ESD sposobnost, slaba svetlost, dobra konzistencija i tako dalje.
020.jpg

Isporuka emitera za vodu od 5mm
Mi možemo pružiti usluge DHL, FedEx, UPS, TNT Express i tako dalje. Molimo vas da nam kažete koji način isporuke vam je preferiran za emitere za vodu od 5mm.
飞机(001)(001).jpg

Informacije o proizvodnji i proizvodnoj liniji kompanije

Dongguan Zhiding Electronics Technology Co, LTD je visokotehnološko preduzeće specijalizovano za proizvodnju, projektovanje i prodaju visokokvalitetnih LED rasvjeta i LED proizvoda. Fabrika Zhaoqing ima više od 1000 zaposlenih, uključujući više od 80 tehničara koji su fokusirani na istraživanje i razvoj. Fabrika ima potpuno automatske proizvodne mašine, međunarodnu opću opremu za testiranje i odličan eksperiment pouzdanosti opreme. Od materijala u skladištenju, procesu dizajna, do proizvodnje proizvoda, svaki proizvodni proces je u strogom radu u skladu sa ISO9001 sistemom osiguranja kvaliteta. Osim naših već postojećih proizvoda, takođe možemo pružiti prilagođene proizvode.
a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg

Imamo klijente širom sveta. Da obezbedimo kvalitetne i blagovremene usluge i pružimo proizvode visokog kvaliteta, kako bismo dobili prepoznavanje i poverenje kupca.

Naša usluga:
Odgovori na pitanje u roku od 24 sata
Dobro obučeni i iskusni štabovi odgovoriti svim vašim istraživanjima na tečno engleskom jeziku
Strogi postupci kontrole kvaliteta prije isporuke
Prilagođeni dizajn je dostupan, OEM i ODM su dobrodošli
Isporuku robe našem kupcu naručuje svetu brzinom i preciznošću


Više detalja o emitersima koji vode 5mm u ulovu, molimo vas da nas kontaktirate!

00.jpg

Hot Tags: 5mm infracrveni LED emiteri, Kina, proizvođači, veleprodaja, prilagođeni, rasuti, na lageru, besplatan uzorak
Srodni proizvodi
Upit: